Pravila privatnosti

Na ovoj stranici možete pronaći uslove politike privatnosti, informacije o podacima koje koristimo za bezbedno i stabilno finkcionisanje aplikacije. Kada koristite našu aplikaciju ujedno ste i saglasni sa pravom za korišćenje ovih podataka.

Važi od: Oktobar 29, 2018

Nordnet D.o.o. (u daljem tekstu , "mi" "naša" ) je vlasnik Easy Time  aplikacije(dalje u tekstu "usluga" "aplikacija").

Mi koristimo podatke kako bi obezbedili i unapredili korisniku uslugu aplikacije. Korišćenjem naše aplikacije ujedno ste i saglasni sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" koji su opisani u daljem tekstu. 

Koje informacije koristimo

Koristimo nekoliko vrsta informacija korisnika sve u svrsi unapređenja usluge i bezbednog i besprekidnog funkcionisanja aplikacije.

Podaci koje koristimo:

Lični podaci

Dok budete koristili našu aplikaciju i uslugu, moguće je da ćemo zatražiti od vas određene lične informacije. Informacije bi se koristile isključivo da se obezbedi vama usluga i unapređenje aplikacije. Informacije koje ćemo tražiti od vas su ::

  • Email adresa
  • Ime i prezime
  • Kolačići i korisnički podaci
  • Lokacija

Korisnički podaci

Kada pristupate aplikaciji preko mobilnog uređaja koristićemo sledeće informacije: vrsta mobilnog telefona prkeo kojeg pristupate, ID vašeg mobilnog uređaja, operativni sistem, IP adresa odakle pristupate, koji pretraživač korstite i druge.

Praćenje i kolačići

Koristimo kolačiće kako bi pratili aktivnosti na aplikaciji, praćenja korišćenja usluge.

Kolačići su fajlovi sa malom količinom podataka koje uključuju anonimne identifikatore. Kolačići se šalju sa pretraživača i skladište se na vašem uređaju. Praćenje, Tagovi i skripte takođe skupljaju podatke za unapređenje i uspostavljanje usluge.

vrste kolačića koje koristimo:

  • Kolačići za sesiju. Koristimo ih za uspostavljanje usluge u aplikaciji
  • Kolačići za podešavanja. Koristimo za čuvanje vaših podešavanja i postavke.
  • Kolačići za bezbednost. Koristimo ih u svrhu bezbednosti aplikacije.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti