Rešenja

U ponudi trenutno imamo dva programska rešenja za evidenciju radnog vremena. 

Evidencija radnog vremena telefonom

Evidencija radnog vremena telefonom je pouzdan sistem koji služi za evidenciju radnog vremena. Karaktereristike EasyTime sistema da je jednostavan, pouzdan i povoljan. Zamišljeno je da zaposleni prilikom dolazka (i odlazka) na posao sa svojim telefonom skenira QR kod generisan na tablet uređaju, i sa time se prijavljuje i odjavljuje sa radnog mesta.

Zašto prepoznavanje lica?

Jednostavna implementacija je glavna osobina ovog rešenja. Zamišljeno je da uređaj za očitavanje lica zaposlenih se smesti na vidljivo mesto i tako zaposleni pri dolasku na posao jednostavnim očitavanjem lica vrše prijavu i odjavu. Precizan sistem kod kojeg je mogućnost greške sveden na minimum, a zloupotreba ovog sistema je skoro nemoguća. Tehnologija: U pitanju je biometrijska tehnologija sa kojom se bave najvece IT kompanije na svetu, kao sto su Amazon, IBM, Microsoft, Academia I Megvii. Prepoznavanje lica je process za identifikaciju I verifikaciju osobe koristeći lice. Kako radi? 1. Uočvanje lica 2. Hvatanje lica 3. Upoređivanje lica sa bazom podataka Pretvaranje lica u digitalin zapis se vrši prkeo algoritma. On zapisuje parametre lica I I beleži ih u niz, I pridružuje određenom nalogu. Sistem je nezavistan, ne zahteva dodatnu infrastrukturu I operatera sistema bezbednosti.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti