Rešenja

Zašto prepoznavanje lica?

Jednostavna implementacija je glavna osobina ovog rešenja. Zamišljeno je da uređaj za očitavanje lica zaposlenih se smesti na vidljivo mesto i tako zaposleni pri dolasku na posao jednostavnim očitavanjem lica vrše prijavu i odjavu. Precizan sistem kod kojeg je mogućnost greške sveden na minimum, a zloupotreba ovog sistema je skoro nemoguća. Tehnologija: U pitanju je biometrijska tehnologija sa kojom se bave najvece IT kompanije na svetu, kao sto su Amazon, IBM, Microsoft, Academia I Megvii. Prepoznavanje lica je process za identifikaciju I verifikaciju osobe koristeći lice. Kako radi? 1. Uočvanje lica 2. Hvatanje lica 3. Upoređivanje lica sa bazom podataka Pretvaranje lica u digitalin zapis se vrši prkeo algoritma. On zapisuje parametre lica I I beleži ih u niz, I pridružuje određenom nalogu. Sistem je nezavistan, ne zahteva dodatnu infrastrukturu I operatera sistema bezbednosti.

Evidencija radnog vremena telefonom

Evidencija radnog vremena telefonom je pouzdan sistem koji služi za evidenciju radnog vremena. Karaktereristike EasyTime sistema da je jednostavan, pouzdan i povoljan. Zamišljeno je da zaposleni prilikom dolazka (i odlazka) na posao sa svojim telefonom skenira QR kod generisan na tablet uređaju, i sa time se prijavljuje i odjavljuje sa radnog mesta.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti